Tidigare projekt

Bildgalleri

Vår produkt passar jättebra när du vill isolera din ladugård. Här förklarar Lars Näslund fördelarna med isoleringen, bland annat ökar den bärigheten på taket (vilket är bra i Norrland med de vintrar som vi drabbats av) som denna kund vill isolera. Dessutom går den enkelt  att tvätta av. En annan fördel är att det går fortare att isolera än konkurrenternas metod. 


Vad passar bättre än att dränera om till våren? Med vår moderna teknik sparar du både tid och pengar. En garageägare har sparat både tid och pengar och fått en bra energilösning. Här har vi sprayat med polyuretan (sluten cell), vilket innebär isolering och tätskikt i ett. Här kommer han att trivas när han ska meka med bilen. 


Är du på väg att bygga om? Gör som en kund i Sundsvall och använd polyuretan och Topgun. Vi tackar för uppdraget och känner oss nöja med att vi är med och förbättrar klimatet- både inne- och utomhus.


Vem gillar inte en utmaning, som svåra vinklar att isolera? Inga problem för oss på Top Gun!Ett företag i Umeå har en städskrubb som var sliten. Tack vare Topgun och Polyurea förvandlades skrubben till Norra Europas snyggaste och tåligaste. Denna skrubb står sig i många år.
En av Topguns kunder ville pimpa sin BMW. Vi sprutade Polyurea på motorhuv, tak och baklucka. Förutom att det blev riktigt snyggt så behöver han inte oroa sig för bucklor eller repor. Polyurea är ett material framtaget för att tåla det mesta. Kontakta oss så berättar vi mer!